19 Nisan 2024, Cuma

Çine Belediyesi’nden 3.4 milyon liralık araç yatırımı

17 Eylül 2021, Cuma 13:46

     


Çine Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için toplam 3 milyon 400 bin liraya 10 adet araç satın aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’ın en fazla mahallesine sahip Çine’de, vatandaşlara daha hızlı ve verimli bir şekilde hizmet sunabilmek için Belediye araç filosuna 10 yeni araç dahil edildi. Araçlar Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle tanıtıldı. Törene, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, araçların satın alındığı firma ile ekipmanlarının yapımını sağlayan firma temsilcileri, muhtarlar, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

“BU ARAÇLAR ÇİNE BELEDİYESİ’NİN DEĞİL ÇİNE HALKININ MALIDIR”

Çine Belediyesi tarafından satın alınan 1 ekskavatör, 1 kepçe, 2 çöp kamyonu, 2 çöp taksi, 1 cenaze aracı, ilaçlama ve diğer çalışmalarda kullanılmak üzere 3 aracı tanıtan Başkan Enver Salih Dinçer, “Aydın’da köyden mahalleye dönüşen en çok yerleşim alanı bulunan yer bizim ilçemiz. Ekipmanlarımızı çoğaltmamız gerekiyordu. Bu doğrultuda gerekli çalışmamızı yaptık, araç filomuzu genişlettik. Kırsal mahallelerimizde yollarımız dar olduğu için çöp toplamada yaşanan sıkıntıları gidermek adına çöp taksilerimizi aldık. Yollarımızı düzeltebilmek için kepçemizi aldık. Bugüne kadar ekskavatör ihtiyaç duyulduğunda dışardan kiralıyorduk, artık ona da sahibiz. İki adet cenaze yıkama ve nakil aracımız vardı bu hizmetimiz için bir araç daha aldık. Bu araçlar Çine Belediyesi’nin değil Çine halkının malı. Çine halkının vermiş olduğu vergiler ile alınan araçlar ve halkımıza hizmet edecekler. 3 milyon 400 bin liraya aldığımız araçlarımızla halkımıza daha iyi hizmet edeceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Dinçer, yaptığı tanıtım sonrasında misafirlere ve katılımcılara döktürülen lokma ile hazırlanan aşure ikramında bulundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler