• 17 Mayıs 2024, Cuma 18:10

Çineli öğretmen ve velilerden 50 ünite kan bağışı

Aydın’ın Çine İlçesi’nde eğitim veren Çine Anadolu Lisesi öğretmen ve velileri, “Aydın Sana Kanım Feda” kampanyası kapsamında 50 ünite kan bağışında bulundu.

Kızılay Aydın Şubesi ile Çine Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kenan Kızıltan’ın organize ettiği “Aydın Sana Kanım Feda” kampanyasına, öğrenci velileri ve öğretmenlerde büyük destek verdi.

Okul içerisinde stant kuran ve kan alma ünitesi oluşturan Kızılay görevlileri, gün boyu kan bağışında bulunmak isteyenlere yardımcı oldu. Kampanya kapsamında 50 ünite kan bağışında bulunulduğu belirtilirken, Okul Müdürü Kenan Kızıltan ilginin yoğun olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Böyle önemli bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Müdür Kızıltan, duyarlılık gösteren öğretmenler ile velilere ve Kızılay görevlilerine teşekkür etti.

Kızılay görevlileri de, kan bağışının önemine vurgu yapıp, “Kan acil ihtiyaç değil sürekli bir ihtiyaç” hatırlatmasında bulundu. Kızılay Aydın Şube yetkilileri, kan bağışına gösterilen büyük ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtip, Okul Müdürü Kenan Kızıltan başta olmak üzere öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.