29 Mart 2024, Cuma

ÖLÜM NEDENİ COVİD 19 DEĞİL

16 Eylül 2020, Çarşamba 20:09

     


Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde bir süredir tedavi gören Çineli 80 yaşındaki Zekiye Yıldız, hayatını kaybetti. Yıldız'a uygulanan Covid 19 tedavisinin ardından 11 Eylül ve 15 Eylül'deki test sonuçları negatif olarak sonuçlandı. Hastanın Covid19 nedeniyle vefat etmediği ölüm nedeninin kayıtlara doğal ölüm olarak geçtiği öğrenildi.

Çine'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşındaki Zekiye Yıldız, bir süre önce Covid19 nedeniyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaşlı kadına uygulanan Covid19 tedavisinin ardından son yapılan test sonuçları negatif olarak sonuçlandı. Hastaya 11 Eylül ve 15 Eylül'de test yapıldığı ve her iki test sonuçlarının negatif olduğu bilgisine ulaşılırken hasta bugün hayatını kaybetti. Hastanın Covid19 nedeniyle vefat etmediği ölüm nedeninin kayıtlara doğal ölüm olarak geçtiği öğrenildi.

Annesinin bir süre önce Covid19 nedeniyle hastaneye kaldırıldığını doğrulayan Çine İŞKUR temsilcisi aynı zamanda Çine Halk Kütüphane personeli Halil Yıldız, "Annem salgın hastalık nedeniyle tedavi altına alındı ancak uygulanan tedavinin ardından kendisine yapılan son Covid 19 testleri negatif çıktı. Sağlık yetkilileri ile görüştüķ, annemin ölüm nedeni Covid19'a bağlı değil. Annem kalp durması nedeniyle hayatını kaybetti" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler