25 Nisan 2024, Perşembe

Çine’de çocuğun parmağı oyun parkında kopuyordu

16 Mayıs 2023, Salı 17:01

     


Çine’de kardeşiyle birlikte parkta oyu oynadığı sırada oyun aletlerine parmağı sıkışan çocuğun parmağı az kalsın kopuyordu. Parmağından ağır yara alan çocuğun ailesi oyun aletlerinin bakımsızlığından dert yanarak, Çine Belediyesi yetkililerine sitem etti.

Çine’de geçtiğimiz hafta sonu kardeşiyle birlikte Şevketiye Mahallesi’nde bulunan bir parkta oyun oynayan çocuğun parmağı oyuncaklara sıkıştı. Elinden ciddi yara alan çocuk ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavi altına alındı.

Anne Neslihan Oral sosyal medyada yaptığı paylaşımda çocuğunun oyun aletlerinin bakımsızlığı nedeniyle parmağı sıkıştığını söyledi. Yaptığı paylaşımda Çine Belediyesi Park ve Bahçe Sorumlusu Olcay Dinçer’e konuyu ilettiğini ancak çok başka bir cevap aldığını ifade etti. Oral, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Oğlum oyun aletlerinin bakımsızlığımdan dolayı başparmağı oyuncağa kısmış ve akabinde parmağı kopma derecesine gelip ağır hasar almıştır. Çine Belediye Park Bahçe sorumlusu Olcay Dinçer Beye bu konuyu söyleyip daha önce de birkaç çocuğun aynı şekilde yaralandığını için ve başka çocukların canı yanmasını istemediğim için ilgilenmesini söylediğimde bana ‘Çocuğunuz bir daha parka gelmesin’ diye saçma bir cümle kurup oradan uzaklaştırmıştır. Daha kaç çocuğun canı yanacak lütfen konuyla ilgilenir misiniz?” ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler