• 16 Nisan 2023, Pazar 11:26

Depremzede çift nişanlandı

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Muğla'nın Yatağan İlçesine gelen İrem ile Enes isimli depremzedelerin nişan yüzüklerini, Kaymakam Mustafa Emre Kılınç taktı.

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Kahramanmaraş merkezli depremin ardındanYatağan'a gelen Aksay çiftinin kızları İrem ile Baydar çiftinin oğulları Enes'in nişan yüzüklerini takarak, evlilik yolundaki ilk adımlarında genç çiftimizi yalnız bırakmadı.

Yatağan Belediyesi çok amaçlı salonunda gerçekleşen törende Kılıç ve Toksöz, ailelerinin bu mutlu günlerinde yanında olarak çiftin nişan yüzüklerini takıp kurdeleyi kesti.

Genç çifte mutluluklar dileyen Kaynakam Mustafa Emre Kılıç, "Çiftimize bir ömür boyu ve tabii ki sonrasında da dünya ve ahiret saadeti temenni ediyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Çok zor süreçler yaşadık. Hamdolsun yaralarımızı yine kenetlenerek, omuz omuza ve el ele vererek sarıyoruz, saracağız. Her bir yeni güne umutla yaklaşacağız. İnanıyorum ki tüm güzellikler ve mutluluklar onlarla olsun. Gençler bu ülkenin yarınları olarak daha aydınlık yarınlara yürüsünler." ifadelerini kullandı. (NEFİSE NUR BAYRAK)

FOTOĞRAFLAR: HABİB ÖZEN 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.