3 Mayıs 2024, Cuma

Aydınlı Bitcoin milyarderi İsmail: Beni bulamazsınız

16 Mart 2021, Salı 08:10

     


Katıldığı radyo programında 100 bin Bitcoin’e, yani yaklaşık 42,5 milyar lira servete sahip olduğunu açıklayan esrarengiz Aydınlı, tüm Türkiye’nin merak konusu oldu.

Alem FM’de yayınlanan Fatih Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu ‘İzlenecek Bi’şey Değil’ programında 55 yaşında olduğunu ve 35 yaşındaki bir kadından evlenme teklifi aldığını söyleyen İsmail Yılmaz, sohbetin devamında 100 bin Bitcoin’e sahip olduğunu ve Aydın’da yaşadığını söyledi. Radyo yayınında anlattıkları şayet doğruysa yaklaşık 42,5 milyar lira (42,5 katrilyon lira) servetin sahibi İsmail Yılmaz’ın kim olduğu, böyle birinin olup olmadığı ya da isminin gerçek olup olmadığı sadece Aydın’da değil tüm Türkiye’de merak konusu haline geldi.

“100 BİN BİTCOİNİM VAR”

Sunucu Fatih Yıldırım’ın kendisine evlenme teklif eden kadına ne yanıt verdiğini sorması üzerine İsmail Yılmaz, “Henüz bir cevap vermedim. Düşünüyorum. Ben bir iş adamıyım. Hala işimin, ekmeğimin peşindeyim. Geçen yıl bir arkadaşımda 100 bin Bitcoin vardı. 40 bin liraya satın aldım. Bugün de Allah’a şükür. Halen daha kuruşuna dokunmadım. Duruyor” dedi.

“BENİ BULAMAZSINIZ”

Bir çiftliği olduğunu da söyleyen İsmail Yılmaz, sunucunun “Nerdesin abi sen?” soruna, “Aydın merkezdeyim. Şu an Mimar Sinan’dayım” yanıtını verdi. Sunucu ile Aydınlı Bitcoin milyarderi arasındaki diyalog, sunucunun “Şu an Aydın’a gelsek, ‘Bitcoin İsmail’i arıyoruz’ desek, seni bulabilir miyiz?” sorusuna Yılmaz’ın “Bulamazsın abi” şeklindeki yanıtı ile devam etti. (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler