26 Nisan 2024, Cuma

BAŞKANLAR ÇİNE'DE TOPLANDI

15 Eylül 2020, Salı 14:38

     


Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Eylül ayı toplantısını Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde gerçekleştirdi. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nde gerçekleştirilen toplantıya Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Aydın Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç'ın başkanlığında toplanan kurulda esnafların sorunları masaya yatırıldı.

 

"ESNAFIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"
Bizi kırmayarak bu toplantıyı burada düzenledikleri için başta başkanım Necip Saraç olmak üzere yönetim kurulundaki diğer başkan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizleri onurlandırdılar. Toplantımızda esnafımızın sorunlarını görüştük. Esnafımızın sorunlarını bir üst makama iletmek üzere Necip Başkanımıza bildirdik. Necip başkanımızda esnafımız sorunlarını hükümetimize, TESKOMB’a iletecek. Toplantımızın Çine esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

"TÜRKİYE MUTLU İSE BİZDE MUTLUYUZ"
Celal başkanımız Çine esnafının dertlerini rapor halinde bize sundular. Aydın-Muğla Bölge Birliği olarak aldığımız bu sorunları Ankara’ya ileteceğiz. Çine Kooperatifimiz seçkin ekibiyle birlikte plasmanı Çine’den fazla olan bir kooperatif. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı başarılılar diliyor ve devam etmesini istiyorum. Esnafımızın da işlerinin iyi olmasını diliyorum. İnşallah bu hastalığı da aşarız. Esnafımız rahatlar. Amacımız budur. Esnafımız mutlu ise biz de mutluyuz. Çine mutlu ise Türkiye mutlu ise biz de mutluyuz” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler