27 Nisan 2024, Cumartesi

Savaş ile Dinçer’den CHP’li Aydın’a ziyaret

15 Mart 2024, Cuma 16:20

     


Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Kaltun Madran Su Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydın’ı ziyaret etti.

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Kaltun Madran Su Yönetim Kurulu Başkanı, Çine Belediyesi eski Başkanı ve CHP Aydın eski Milletvekili Osman Aydın’ı işletmesinde ziyaret etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir’in de eşlik ettiği ziyaret, samimi bir sohbet eşliğinde devam etti.

Çine’ye hizmet için bir araya gelen başkan adayları Savaş ile Dinçer, Aydın ve Çine için aynı gaye ve manevi değerler için çalıştıklarını belirtti. Cumhur İttifakının Başkan Adayları ile Osman Aydın, fikir ve gönül birliği oluşturmak amacıyla istişarelerde bulunarak, bir süre sohbet etti. Aydın, şirket ile ilgili bilgilere değinerek, Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Başkan Adayı Ali Dinçer’i şirket çalışanlarıyla tanıştırdı. Seçim çalışmaları hakkında personelle sohbet eden başkan adayları Savaş ve Dinçer, Çine için getirecekleri yatırım ve hizmetleri anlattı. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler