25 Nisan 2024, Perşembe

HALUK ALICIK YEŞİLBAŞAK OLEA'YI ZİYARET ETTİ

15 Ocak 2021, Cuma 16:50

     


MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, zeytinyağı sektöründe yatırım yapan girişimciler Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan'a ait Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Fabrikası'nı ziyaret etti. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocağı Başkanı Murat Çalışkan, MHP Çine İlçe Başkan Yardımcıları Zübeyir Özdemir ve Namık Yüksel, MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Nihal Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çine Organize Sanayi Sitesi'nde faaliyetine başlayan Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan'a ait Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Fabrikası'nı ziyaret etti. Alıcık, Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Fabrikası'ndaki çalışmalar hakkında bilgi edindi. Fabrika hakkında bilgi veren Mesut Dağdeviren, Yeşilbaşak Olea'nın günlük 160 ton üretim kapasitesine sahip olduğunu, üreticinin arzusuna göre sıcak ve soğuk sıkım gerçekleştirdiklerini, ayrıca sıcaklığı üreticinin arzusuna göre ayarlama imkanına sahip olduklarını ifade etti. 

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "Fabrikamızda verilen hizmeti yerinde inceledik ve memnun kaldık. Zeytinyağı alanında yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ederim. Allah hayırlı iş, bereketli ve bol kazançlar nasip eylesin" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler