29 Mart 2024, Cuma

Eğitime başladığı okulu unutmadı

15 Ocak 2020, Çarşamba 14:41

     


Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, eğitim hayatına adım attığı Çine Karakollar İlkokulu'na yapmış olduğu yardımlar ile sevindirirken duygulandırdı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çocukluğu Karakollar Mahallesinde geçen Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru ilköğretim eğitimi aldığı mahallenin ilkokuluna yapmış olduğu yardım ile takdir topladı. Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru okula 10 adet bilgisayar ve 2 adet projeksiyon cihazı gönderdi. Kuru'nun göndermiş olduğu bilgisayarlar ile okula bilgisayar odası kuruldu. Yapmış olduğu bu yardım ile öğretmen ve velileri duygulandıran Kuru 3 yıl önce okula bir adet bank göndermişti.

 

"İNŞALLAH BU BİR ADIM OLUR"

Karakollar İlkokul velisi Ali Kayan, "Okulumuzun bir bilgisayar odası oldu. Bu cihazlar çocuklarımızın eğitimine önemli bir katkı sunacak. Çocukluğu bu okul sıralarında geçmiş sayın Bilgehan Kuru'nun yapmış olduğu bu yardımlar örnek timsalidir. Çocukluğunu unutmayarak bizlerin çocuklarının eğitimine destek olan beyefendiye ne kadar teşekkür etsek az. İnşallah bu yardımseverlik bir adım olur ve tüm insanlar eğitim aldıkları okullara katkı sağlamak adına güzel yardımlar gerçekleştirir" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler