29 Mart 2024, Cuma

ÇİNE'DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

14 Eylül 2020, Pazartesi 15:27

     


Çine'de 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlandı. Meydanda gerçekleştirilen törenin ardından Çine Kaymakamı Turan Erdoğan ve beraberindeki protokol üyeleri Mustafa Türkoğlu Ortaokulu'ndaki destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret etti. 

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası, Hükümet Meydanı’nda düzenlenen sade bir törenle kutlandı. Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, Mustafa Türkoğlu Ortaokulu’na ziyaretle devam etti. Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Mustafa Türkoğlu Ortaokulu'ndaki destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret etti. Protokol üyeleri sınıflardaki öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. 

Pandemi nedeniyle İlköğretim Haftasını coşkulu bir şekilde kutlayamadıklarını dile getiren Çine Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, “İnşallah ülke olarak bu hastalıktan kurtuluruz. Daha güzel, daha heyecanlı günlerde bu tür etkinlikleri kutlayacağımızı ümit ediyorum. İnşallah önümüzde hafta anaokulları ve ilk okullarında oryantasyon dönemi de olsa yüz yüze eğitim gerçekleştirilecek. İlk hafta sadece 1 gün, ikince haftada 2 gün yüz yüze eğitim verilecek. Umut ediyoruz üçüncü hafta ise normal eğitime geçeriz. Bütün okullarımız her yönüyle eğitime hazır. Hiçbir eksiğimiz yok. İnşallah daha sağlıklı günlerde eğitim ortamına kavuşmak dileğiyle 2020-2021 eğitim yılının hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler