Kandemir: Çine tarımına büyük yatırım

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün Kargı Mahallesi’ndeki baraj suyu sulama şantiyesini ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine için önemli bir yatırım olan çalışmanın 1 milyar üzerine mal olduğunu söyleyerek, “Çine tarımı yapılan yatırımla daha güzel yerlere gelecek” dedi.

Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından Çine ovasına yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, yapılan yatırımın Çine çiftçisi ve tarımı için önemli olduğunu vurguladı. Kandemir, yapılan yatırımla sulamada önemli eksiklerin giderileceğini söyleyerek, “Bu projeler çiftçilerimizin istekleri doğrultusunda hazırlandı. Yapılan proje 1 milyar üzerine mal olmuş, Çine ovası için önemli bir yatırımdır. Yapılan çalışmalar dahilinde çiftçimizin problemleri çözülecek. Çine tarımı bu yatırımlar sayesinde daha güzel yerlere gelecek” diye konuştu.

Çine’nin kalkınması için yapılan yatırımla ilgili teşekkür eden Kandemir; “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı, Aydın Milletvekillerimiz KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş’a, Seda Sarıbaş’a ve Ömer Özmen vekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

DSİ Bölge Müdürü Serkan Baştürk, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı Kargı Mahallesi’ndeki şantiye çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışma aşamaları hakkında bilgi aldı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.