• 14 Haziran 2023, Çarşamba 23:20

Çine’de eğitimin yeni adresi: Pusula

Çine’de eğitimin yeni adresi: Pusula

Aydın’da eğitimde marka olan Pusula Eğitim Kurumları, Çine Şubesi'ni açtı. Eğitim konusunda köklü bir politikaya sahip Pusula, çok sayıda davetliyle açılışını gerçekleştirdi.

Aydın’da eğitimde öncü olan Pusula Özel Öğretim Kursu Çine Şubesi’ni açtı. Açılış törenine çok sayıda davetli katılırken açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gerçekleştirilen zeybek gösterisi davetlilerden büyük alkış aldı. Çine’de eğitimde fark yaratacak olan eğitim kurumu, yarının dünyasına başarılı bireyler yetiştirmeyi hedeflediğini belirtti. Pusula Eğitim Kurumu Kurucu Ortaklarından ve Çine Şubesi Kurucu Temsilcisi Halit İlhan Tunalı, açılış konuşmasında Pusula Eğitim Kurumları'nın tarihçesinden bahsederek, “Açılışımızda bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. 2010 yılında tamamı öğretmenlerden oluşan kurucular, Aydın’ın en başarılı ve istikrarlı dershanelerinden Özel Aydın Pusula Dershanesi’ni faaliyete geçirmişlerdir. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'ndan itibaren Pusula Temel Lisesi adı altında okula dönüşmüş ve eğitim faaliyetlerine devam ettirmiştir. 2015 yılında açılan ortaokul öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Pusula Kişisel Gelişim Kursları, 2016 yılında Lise düzeyinde eğitim veren Pusula Özel Eğitim Kursları ve son olarak da 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında hedeflerini büyüterek, eğitimde kazandığını yine eğitime yatırım yaparak büyüme anlayışı ile Özel Aydın Pusula Kolejini açmıştır” dedi.

GÜÇLÜ KADROSUYLA KALİTELİ EĞİTİM

Kurulduğu yıldan bu yana en üst düzeyde başarılara imza atan Pusula, Çine’de de eğitimde öncü olacak. Pusula’nın üniversite sınavlarında aldığı sonuçlar ile aileler ve öğrencilerin büyük güvenini kazandığını belirten Tunalı, “Her yıl üniversite ve liselere hazırlık sınavlarında öğrencilerini topluca hedeflerine ulaştırmada yüksek başarılara imza atmıştır. 4 şubesinde 150’ye yakın çalışanı, 1500’ü aşkın öğrenci sayısı ile Aydın’da eğitime yön veren Pusula Eğitim Kurumlarının başarısı, her yıl geliştirilen disipline dayalı ve takipçi sistemi, modernize edilmiş eğitim modelleri ve güçlü öğretmen kadrosuna dayanmaktadır” diye konuştu.

Pusula Özel Eğitim Kursu Çine Şubesi’nin güçlü kadrosuyla ve aynı disiplinle Çineli öğrencilere hizmet vereceğini söyleyen Tunalı, Çineli öğrencileri davet etti. Açılışta konuşan Çine Belediye Başkan Vekili Mehmet Kıvrak, “Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimize yardımcı olacaklarına inandığım Pusula Eğitim Kurumları’nın Çine’ye hayırlı olmasını diyorum” dedi. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.