9 Mayıs 2024, Perşembe

Başkan Oluç: Şehide saygı lütfen

14 Şubat 2020, Cuma 11:15

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine'de yapılacak olan deve güreşi sahasının şehit evine çok yakın olması nedeni ile saha alanının değiştirilmesi çağrısında bulunarak yetkilileri göreve davet etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine'de gerçekleştirilecek olan deve güreşi için hazırlanan sahanın Van'da meydana gelen çığ felaketinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Muhammer Keskin'in evine çok yakın olduğunu hatırlatarak, sahanın yerinin değiştirilmesini istedi.

 

"UNUTULMASI İMKANSIZ ACIMIZ ÇOK TAZEDİR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, "Bir ülke uğruna, bir ülkü uğruna, mukaddes bir amaç yolunda candan vazgeçmek fedakarlıkların en büyüğüdür. Böylesi bir fedakarlık hiçbir dünyevi zenginlik ve zevkle, hiçbir makam ve mevki ile mukayese ve mübadele edilemez. Çine'nin son şehidi Jandarma Uzman Çavuş Muhammer Keskin'in ana ocağı, hafta sonu ilçemizde yapılacak olan deve güreşi sahasına çok yakın bir yerdedir. Kahraman askerimizin şehadet haberini 9 gün önce almıştık. Unutulması imkansız acımız çok tazedir. Bu neden sebebiyle deve güreşinin başka bir alana alınmasını talep ediyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz. Şehide saygı lütfen" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler