28 Mart 2024, Perşembe

'HANIMELİ' HİCRAN HANIM İLE HAYAT BULDU

14 Ocak 2021, Perşembe 19:24

     


Çine'nin en eski yufka ve börek evi Hicran Balcı'nın ellerinde yeniden hayat buldu. 'Hanımeli Börek ve Mantı Evi' vatandaşların hizmetine sunulurken en kısa sürede doğal ve yöresel ürünleri tercih eden vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin en eski yufka ve börek evi Hicran Balcı ile hayat buldu. Eysim Mineral Madencilik İdari İşler Müdürü Olgun Balcı'nın eşi Hicran Balcı hayalini kurduğu işletmesini açmış olmanın gururunu yaşadığını ifade ederek, 'Hanımeli Börek ve Mantı Evi' ile müşterilerine yöresel ve doğal ürünler sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Balcı, "Çeşit çeşit ev ve el yapımı ürünlerimizi sevgi ve aşk ile hazırlıyor özenle müşterilerimize sunuyoruz. Böyle bir işletmeye sahip olmak benim en büyük hayalimdi. Hayalimi yaşıyorum, bu mutluluğumu aileme borçluyum. Eşim, oğlum ve sevdiklerimiz bizlere çok yardımcı oluyor. Müşterilerimiz ile paylaşmış olduğumuz mutluluğumuz böylelikle katlanarak büyüyor. Makarna, mantı, turşu, ekmek, zeytinyağı, zeytin, salça, toz biber, mantı, saç ve tepsi böreği, sarma, kızartma, yuvarlama ve bir çok yöresel ürünlerimiz mevcut. Burada her şey doğal ve yöresel" dedi.

 

ZAMANINDA ADRESE TESLİM

Hanımeli Börek ve Mantı Evi'nin her türlü, yöresel tadları bulabileceğiniz bir aile işletmesi olduğunu söyleyen Hicran Balcı, "Müşterilerimize bir telefon kadar yakınız. Paket servisimiz de var. Oğlum Arda Çağan bu konuda annesine yardım ediyor. Müşterilerimizin siparişlerini en kısa zamanda arzu etmiş olduğu adrese ulaştırıyoruz" dedi.

 

TEMİZLİK, HİJYEN VE HASSASİYET

Hicran Balcı bir kadın olarak temizlik ve hijyen konusunda çok hassas ve titiz olduğunu belirtti. Güne her sabah temizlik ile başlayarak gün sonunu temizlik ile bitirdiklerini söyleyen Balcı, "Gerek kendi sağlığımız, gerekse toplum sağlığı için temizlik her alanda öncelik olmalı. Evimdeki katı kurallar işyerimde de geçerli. Bir kadın olarak temizlik ve hijyen benim için öncelik. Her güne temizlik ile başlıyor ve temizlik ile bitiriyoruz. İş yeri temizliği ve düzen konusunda üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor, müşterilerimize sağlıklı ve ferah bir ortamda hizmet veriyoruz" şeklinde konuştu.

 

AHISKA MANTISINA YOĞUN İLGİ

Kafkasya bölgesinin mantılarının lezzetine doyum olmadığını söyleyen Hicran Balcı, kendisinin de çok sevdiği Ahıska Mantısı'nın tercih edilen ürünlerin başında geldiğini belirterek, "Ahıska Mantısı büyük ve içi kıyma dolgulu bir mantı çeşidi. Hem içerisinde barındırdığı iri kıyma hem de lezzeti cezbedici. Ahıska Mantısı'nı müşterilerimiz de çok sevdi. Tercih edilen yöresel ürünlerimizin başında Ahıska Mantımız geliyor. Ahıska Mantısını severek hazırlıyor ve müşterilerimize sunuyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler