1 Mayıs 2024, Çarşamba

EVLERDE MUHABBET ARTTI

13 Kasım 2020, Cuma 16:05

     


Koronavirüs nedeniyle sosyal hayat yavaşlarken insanlar vakitlerini büyük bir ölçüde evlerinde geçirmeye başladı. Çine'de petshop dükkanı işleten Emre Tezer, muhabbet kuşlarına ilginin arttığını ifade etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Korona virüs salgını kapsamında çocuklar ve yaşlı vatandaşlar evlerinde vakit geçirmeye çalışırken ve yasaklı grup dışında kalan vatandaşlarda daha az dışarı çıkmaya başladı. Evde sıkılmamak adına farklı ilgi alanlarına yönelen insanlar bakımı kolay evcil hayvanlar satın almaya yöneldi.

 

MİNİKLER DAHA ÇOK BALIKLARI TERCİH EDİYOR

Çine'de hizmet veren 'Kuşçu Amca' adlı dükkânın sahibi Emre Tezer, pandemi nedeniyle evcil hayvanlara olan ilginin arttığını söyledi. Tezer, "Pandemi nedeniyle insanlar artık vakitlerini evlerde geçirmeye başladı. Evde sıkılmamak adına insanlar evcil hayvan dostları ile vakit geçirmenin keyfini sürüyor. Özellikle muhabbet kuşlarına yoğun bir ilgi var. İnsanlar muhabbet kuşlarını konuşturma hevesi içerisinde. Evcil hayvanlar insanlar için değerli dostlar. Çocukların tercihi ise balıklar. 4 ile 10 yaş arası çocuklar balık beslemeyi daha çok seviyor" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler