• 13 Haziran 2023, Salı 17:27

Çine'de çaya zam yok

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar,

Geçtiğimiz günlerde çaya yüzde 43 zam yapılmasının ardından gözler çay ocaklarına çevrildi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine'de şu an için çaya ve kahveye zam uygulanmayacağını açıkladı.

Kuru çay fiyatlarına gelen zammın ardından Çine'de çay fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Çine'de en son ocak ayında yapılan zamla birlikte çayın 4 lira kahvenin fiyatının ise 7 lira olduğunu belirten Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, şu an için bir zam uygulanmayacağını belirtti. Uyar, "Çay ve kahveye zam konusunda şu an beklemede kalacağız. Asgari ücret ve emekli maaşı ne olacağına göre değerlendirme yapacağız. Ayrıca piyasaya göre hareket edeceğiz, fiyatlar gerileyecek mi bunların sonucunda biz de tedbirimizi alacağız. Esnafın ayakta kalabilmesi için biz her zaman esnafımızın yanında olacağız. Ona göre kararlar alacağız" dedi.

Ekmeğe zam konusunda ise "Belirsiz bir durum hakim. Ekmeğe zammı Fırıncılar Odası talep ediyor. Şu anda bir şey söylemek doğru olmaz" ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.