9 Mayıs 2024, Perşembe

ADÜ'lü öğrenciler Karpuzlu’da okul boyadı

13 Mayıs 2019, Pazartesi 13:28

     


Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri, yürüttükleri “Topluma Hizmet Uygulamaları” projesi kapsamında Karpuzlu Ulukonak İlkokulu’nda bina ve bahçe boyama etkinliği ve Çobanisa Hâkim Ahmet Akgün İlkokulu’nda ağız ve diş sağlığı taraması gerçekleştirdiler.

 

Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ulukonak İlkokulu Müdürlüğünce temin edilen boyaların boyama işi, projede yer alan gönüllü üniversite öğrencileri tarafından yerine getirildi.

 

Öğrenciler Esra Güçlü, Furkan Özkök, Ayşenur Güvenç, Muhammet Fatih Yıldırım, Selcen Yılmaz, Asena Koç ve Mustafa Ağırol ile birlikte proje koordinatörü Öğretim Görevlisi Berker Bulut önderliğinde Ulukonak İlkokulunun boya ihtiyacı olan tüm bölümlerini boyayarak resimlendirdiler. Okulun anasınıfı binası, bahçe tuvaletleri, potalar, tribün ve ağaçlarını boyayan öğrencileri, Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol da ziyaret ederek onlara destek oldu.

Gönüllü öğrenciler, ikinci projeleri kapsamında Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla Karpuzlu İlçe Devlet Hastanesi Diş Hekimi Melih Bacaksızoğlu ile iletişime geçerek Doktor Melih Bey ile birlikte Çobanisa Hâkim Ahmet Akgün İlkokulundaki tüm öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması gerçekleştirdiler. Bu projelerinde de üniversiteli gençleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, proje kapsamında ilçemizi seçtikleri ve bu güzel faaliyeti gerçekleştirdikleri için proje koordinatörüne ve emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler