28 Mart 2024, Perşembe

Karpuzlu Kavşağı’na bağlanan sinyalizasyon devreye girdi

13 Ocak 2022, Perşembe 11:24

     


Aydın-Muğla Karayolunu sürekli kullanan sürücüler ve AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu’nun girişimleri ile Karpuzlu Kavşağı’na yapılan ışıklı sinyalizasyon devreye girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) firmaların faaliyete başlaması ve Karpuzlu bölgesindeki maden firmalardan malzeme taşıyan kamyon ve TIR’ların da tehlike oluşturduğu Karpuzlu Kavşağına, ışıklı sinyalizasyon çözümü getirildi.

Çevredeki işletmeler ile karayolunu sürekli kullanan vatandaşların talebi nedeniyle Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile temasa geçen AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu, kavşağa ışıklı sinyalizasyon talebinde bulunduklarını belirtti. Kasım ayı sonunda bağlantı çalışmaları başlayan sinyalizasyonun devreye girdiğini kaydeden Başkan Aydoğdu, “Araç yoğunluğunun gün geçtikçe artması sebebiyle Karpuzlu yol ayrımı kavşağına sinyalizasyon talebinde bulunduk. Talep etmiş olduğumuz bu sinyalizasyon kurularak devreye girdi. Halkımızın hem can hem de mal güvenliği için elzem hale gelen bu talebimizin gerçekleşmesinde emeği bulunan Aydın Milletvekillerimize ve Karayolu Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile tüm çalışanlarına şükranlarımızı sunuyorum” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler