7 Mayıs 2024, Salı

ÇİNE'DE BU ALANLARDA SİGARA İÇMEK YASAK

12 Kasım 2020, Perşembe 12:19

     


İçişleri Bakanlığı’ndan 81 İl Valiliğine corona tedbirleri kapsamında genelge gönderdi. Çine'de, Aydın Valiliği tarafından belirlenen noktalarda sigara içmek yasaklandı. 

 

Bakanlık solunum yoluyla kolayca bulaşabilen corona virüsü salgınının önlenmesine yönelik olarak, özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda “sigara içtiği” için maskeyi çene altına indiren ve yanlış kullananlar için harekete geçti. Buna göre, bugünden itibaren tüm illerde vatandaşların özellikle yoğun olarak bulunduğu valilik ve kaymakamlıklarca duyurulan cadde ve sokaklar (özellikle trafiğe kapalı olanlar), ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda, sigara içmek yasaklandı.

 

Aydın Valiliği tarafından belirlenen Çine'nin bazı noktalarınd sigara içmek yasaklandı. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan duyuruda Mehmet Yavaş Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı, Hükümet Meydanı ve çevresi, Atatürk Caddesi, Pazartesi ve Perşembe günleri Kapalı Pazar Yeri ve çevresinde ve halkın yoğun olduğu yerlerde sigara içmenin yasak olduğu belirtilirken yasağa uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı ikazında bulunuldu: (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler