19 Mart 2024, Salı

Başkan Dinçer: Kanser ile mücadelede bizde varız

12 Ekim 2019, Cumartesi 17:07

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kanser hastaları ve yakınlarını makamında ağırladı. Başkan Dinçer, "Kanser ile mücadelede bizde varız" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de kanser hastalığına yakalanan ve mücadelelerine devam eden, hastalığı yenmiş vatandaşlar ile birlikte yakınları Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i makamında ziyaret etti. Çine'de kanser hastalığı için oluşturulacak farkındalık ve hastalara moral motivasyon çalışmalarına bazı muhtarlarda destek verdi.

 

Ziyarete, Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, Kahramanköy Mahalle Muhtarı Taner İçöz, Cumalı Mahalle Muhtarı Bahtiyar Uysal, Hasanlar Mahalle Muhtarı Salih Gökbel, Bereket Mahalle Muhtarı Erol Yaşar, Subaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, Sarıköy Mahalle Muhtarı Yakup Sarıkaya da katıldı. Ziyarette kanser hastalığı ile mücadelede moral ve motivasyonun önemine değinildi. Kanser ile olan mücadelesini kazanan Aysun Çubuk, ilçede kanser adlı bir söyleşi gerçekleştireceklerini ifade ederken ayrıca kanser hastalarının moral ve motivasyona ihtiyaç duyduklarını bu konuda oluşturulacak bir heyet ile hastalara sürekli moral ve motivasyon aşılanması gerektiğini belirtti.

 

"MORAL MOTİVASYONA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer kanser ile mücadelede ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirterek, "Allah hepimize sağlık, hastalara şifa nasip eylesin. Her hastalık kötüdür. Bu kanser olabilir yada bir başka hastalık olabilir. Moralimizi yüksek tutmalı ve toplum olarak hastalarımızın her daim yanında olmalıyız. Onlara vereceğimiz moral motivasyona çok ihtiyaçları var. Kanser ile mücadelede bizde varız. Ne yapılması gerekiyor ise destek vereceğiz" diye konuştu.

 

MUHTAR CELEP: BİR ÇOK HASTA TOPLUMDAN UZAK BİR YAŞAM SÜRÜYOR

Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, bir çok hastanın toplumdan uzak bir yaşam sürdüğünü söylerken, bu gibi insanların tespit edilerek topluma kazandırılması gerektiği ve onlara verilebilecek ilgi ve alakanın hastalık ile mücadelede en önemli etken olabileceğini ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler