25 Nisan 2024, Perşembe

Özmen, Çine esnafıyla buluştu

12 Mayıs 2023, Cuma 19:05

     


AK Parti Aydın Milletvekilli Adayı Ömer Özmen, seçime sayılı günler kala Çine’de Adnan Menderes Bulvar esnafıyla bir araya geldi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Özmen seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ederken, Çine’de de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Önce Adnan Menderes Bulvarı Esnafını ziyaret eden Özmen, esnafla sohbet ederek vatandaşın sorularını yanıtladı. Sonrasında seçimle ilgili değerlendirmede bulunan Özmen, “Seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Milletimiz en güzel kararı vereceğine inanıyoruz. Sahada edindiğimiz izlenimlere göre milletimiz yeniden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı lider olarak görmek istiyor. Cumhur İttifakı meclis çoğunluğu sağlayacak milleti için çalışmaya devam edecektir” dedi.

Muharrem İnce’nin istifasıyla ilgili de konuşan Özmen, “Türkiye’de siyasette maalesef bel atı yöntemlere başvurulduğunun, FETÖ usullerinin halen uygulanmaya devam edildiğinin, insanların kasetlerle şantajlarla tehditlerle adaylıktan çekilmek zorunda bırakıldığını görüyoruz. Muharrem İnce’nin açıklamaları da bu yönde. Türkiye’de siyaset yapanların FETÖ Kumpası yöntemlerinden vazgeçmesi lazım” diye konuştu.

Özmen programına mahalle ziyaretleriyle devam etti. Ziyaretlere AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer katıldı. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler