3 Mayıs 2024, Cuma

“Makam için değil hizmet için adayım”

12 Ocak 2023, Perşembe 17:24

     


Çine Ziraat Odası Altınova Delegesi Göksel Açıkgöz, Yönetim Kurulu Başkan Adayı olduğunu belirtirken, “Bilinçli ve kaliteli üretim yapılması ve pazarlanması için çiftçilerimize destek olmak istiyorum. Bu nedenle makam için değil hizmet için Çine Ziraat Odası Başkan adayıyım” dedi.

Çine Ziraat Odası’nın Aralık ayında yapılan delege seçimlerinde rakibini geride bırakarak seçilen Göksel Açıkgöz, 2 Şubat Perşembe günü yapılacak olan seçimlerde de Yönetim Kurulu Başkanı Adayı olduğunu ifade etti.

“BÖYLELİKLE ÜRETİCİMİZ, İLÇEMİZ VE ÜLKEMİZ KAZANMIŞ OLUR”

Yapılacak olan Çine Ziraat Odası Meclis ve Yönetim Kurulu seçimlerinin adil bir şekilde yapılması temennisinde bulunan Göksel Açıkgöz, “Seçimlere genç ve dinamik bir kadro ile katılacağız. Çünkü Ziraat Odası bir sivil toplum kuruluşudur. Bu odalar hep aynı kişiler tarafından yönetilmemeli ve yeni vizyon ile daha ileriye taşınmalıdır. Özellikle odamızın sadece makam ve koltuktan ibaret olduğunu görüyoruz. Oysaki Ziraat Odası çatısı altında bir toprak analiz laboratuvarı, veteriner hekimi, ziraat mühendisi, ziraat teknikeri, zooteknik uzmanı gibi uzman kadroların barındırılması gerekmektedir. Böylelikle üreticilerimizin daha bilinçli ve daha kaliteli üretim yapmalarına destek verilmelidir. Yapılan üretimin pazarlanması için de projeler hazırlanması gerekmektedir. Böylelikle üreticimiz, ilçemiz ve ülkemiz kazanmış olur. Bu nedenle makam için değil hizmet için Çine Ziraat Odası Başkan adayıyım” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler