• 11 Ağustos 2023, Cuma 12:03

Kandemir: Niyet kaynak aktarımı

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Kurtuluş Günü etkinlikleri için Büyükşehir Belediyesi’nce bütçe ayrılması konusunun çarpıtılmaya çalışıldığını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, niyetin kurtuluş günü kutlamak olmadığını söyleyerek, yerel seçim önü kaynak aktarımı yapılmak istendiğini belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı ikinci oturumunda, Kurtuluş günleri için bütçe ayrılması maddesine, AK Partili Meclis üyeleri, ‘Büyükşehir Belediyesi’nin yolsuzluklarla gündeme gelmekte ve devam eden soruşturmalar var. Bu nedenle paranın ilçe belediyelerine aktarılmasını istiyoruz’ dedi. Kaynağın ilçe belediyelerine aktarılmamasından dolayı, Cumhur İttifakı üyeleri maddeye ret oyu kullandı.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, konuyla ilgili açıklamada bulunarak niyetin kutlama olmadığını seçim önü kaynak aktarımı olduğunu belirtti. Kandemir, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 2014’ten beri neden böyle bir uygulama yapmadığını seçim önü böyle bir çıkış yapmasını algı ve şov olduğunu belirtti.

“ÇİNE 2024’TE BECERİKSİZ YÖNETİMDEN KURTULACAK”

2014’ten bu yana böyle bir maddenin gündeme gelemediğini seçim önü yapılıyor olmasının samimi olmadığını söyleyen Kandemir açıklamasına şöyle devam etti: “Niyet eğer kurtuluş günlerini kutlamak olsaydı 2014’ten beri yapılıyor olacaktı. Niyet o değil. Niyet her zamanki gibi kaynak aktarımı. Atataürk ve Kurtuluş günleri bizim ulvi değerlerimiz. Kimsenin tekelinde değil. Ama merak etmeyin kurtuluş günü olmayan tek ilçe Çine’miz, 31 Mart 2024’te beceriksiz yönetimden ve kasaba görünümünden kurtularak ‘kurtuluş Günü’ olacaktır az kaldı.” (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.