28 Mart 2024, Perşembe

Başkan Saraç, gözyaşıyla uğurlandı

11 Mayıs 2023, Perşembe 15:45
Son güncelleme: 11 Mayıs 2023, Perşembe 15:52

     


Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanlığı görevini 19 yıldan bu yana sürdüren Necip Saraç, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Karpuzlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini 49 yıl, Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanlığını da 2004 yılından bu yana yürüten Başkan Necip Saraç’ın ölümü, esnaf camiası başta olmak üzere tüm sevenlerini üzdü.

Akciğerinde ödem oluşan ve kalp rahatsızlığı nedeniyle İzmir’de tedavi gören ve memleketi Karpuzlu'ya dönen Necip Saraç, yaklaşık 2 saat sonra evinde hayatını kaybetti. Kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtilen Necip Saraç’ın cenazesi Karpuzlu ’da toprağa verildi.

Başkan Saraç’ın Karpuzlu Demirdere Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Çine Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden başta olmak üzere çok sayıda kooperatif başkanı, yöneticileri, kurum amirleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Düzenlenen cenaze töreninden sonra Birlik Başkanı Necip Saraç'ın cenazesi, Karpuzlu İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi. (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler