• 11 Nisan 2023, Salı 17:37

Çine'de yaşayan depremzede öğrenciler yaralarını sporla sarıyor

Çine’de yaşayan depremzede öğrenciler sık sık Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret ederek buradaki spor faaliyetlerine katıldı. Özellikle futbolu çok seven öğrenciler spor salonunda futbol oynayarak takımlara isimlerini yazdırdı.

Çine’de Endüstri Meslek Lisesi Pansiyonunda kalan depremzede öğrenciler, spor faaliyetlerini sürdürebilmek için Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Kapalı Spor Salonu’nda futbol oynayarak takımlara isimlerini yazdırdı.

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, depremzede öğrencilerin spor faaliyetlerinden uzak kalmaması için ellerinden gelen desteği gösterdiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz buraya gelip bizi ziyaret edip sohbetler ediyoruz. Futbolu çok sevdiklerini söylediler, biz de onlara elimizden gelen ne varsa yapmaya çalıştık. Takımlara isimlerini yazdırdılar” dedi.

Depremzede öğrenciler Sait Erhan, Emre Meriç, Mustafa Yıldırım ve Mehmet Koca sporu çok sevdiklerini, okuldan geri kalan zamanlarının büyük çoğunluğunu burada geçirdiklerini söyleyerek, kendilerine böyle bir imkan sundukları için teşekkür ettiler. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.