• 11 Nisan 2023, Salı 17:02

Çine'de askeriye sınavlarına hazırlanan gençlere ücretsiz parkur desteği

Çine’de askeriye sınavlarına başvuran adaylar, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Spor Salonu’nda kurulan parkurlarda spor mülakatlarına ücretsiz olarak hazırlanıyor. Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ise sınava girecek tüm adayları kurulan parkurlardan ücretsiz olarak faydalanmaya davet etti.

Çine’de askeriye sınavlarına başvuran gençler fiziki yeterlilik olan spor mülakatına Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Spor Salonu’nda kurulan parkurda hazırlanmaya devam ediyor. Sınava hazırlanan Bekir Kulaç, 28 Mart Cuma günü sınava gireceğini söyleyerek, “Bize bu imkanı sağladıkları için ilçe müdürümüz Ali Dinçer’e ve Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Mehmet Gök’e çok teşekkür ederiz. Burada ücretsiz olarak spor mülakatlarına gelip hazırlanabiliyoruz” dedi. Diğer bir aday olan Hikmet Demirtaş, önümüzdeki Cuma günü sınava gireceğini belirterek, “Kurulan parkur sayesinde kendimizi deneyip neler yapıp neler yapamadığımızı görüyoruz. Sınava girecek tüm adaylar buraya gelip parkurdan faydalanabilir” diye konuştu.

Müdür Dinçer, gençlerin geleceğine faydalı olabilmek adına böyle bir çalışma yaptıklarını söyleyerek, “Biz daha önce de bu tür sınavlar için parkur kurduk. Gençlerimiz gelip bunlardan faydalansın” ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.