• 10 Ağustos 2023, Perşembe 17:00

Çine’de mahallelerin yol sorunu çözülüyor

AK Parti Çine İlçe Başkanlığı vatandaşın yol taleplerini dikkate alarak çalışmalarını hızlandırdı. Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) eliyle Çine’ye 65 bin metrekare taş döşenmeye başlanırken AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, son olarak Karakollar ve Mutafların yollarını yenilediklerini belirterek, “Vatandaşların yol taleplerini dikkate alarak gerekli yerlere bildirdik, takibini sağlayarak yolları yeniliyoruz” dedi.

 

AK Parti Çine İlçe Başkanlığı başta kırsal bölgeler olmak üzere mahallelerin yol sorununu tek tek çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Karakollar ve Mutafalar Mahallesi’nde yol çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve YİKOB Müdürü Aziz Ödemiş çalışmalar hakkında bilgi aldı. YİKOB eliyle Çine’ye 65 bin metrekare taş döşeneceğini bildiren Başkan Kandemir, “Özellikle ziyaret ettiğimiz mahallelerden yol talebi çokça alıyoruz. Çok uzun zamandır yolları bozuk olan mahalleler var. Biz talepleri alarak gerekli yerlere müracaat ederek Çine’ye yeni yollar kazandırmaya devam ediyoruz. Son olarak Karakollar ve Mutaflar mahallesindeki sokak yollarını yeniliyoruz” diye konuştu.

 

MUTAFLAR DÜĞÜN SALONU KAPALI HALE GETİRİLİYOR

Özellikle Mutaflar Mahallesi’nde yer alan düğün salonu ile ilgili vatandaştan kapalı hale getirilmesi talebi aldıklarını belirten Kandemir, “Mutaflar mahalle halkımızdan en çok talep edilen düğün salonun etrafının kapatılmasıydı. Cemiyet yaptıklarında yağmur ve rüzgardan dolayı zor anlar yaşadıklarını söylediler. Bu taleplerini birçok kez ilçe belediyesine bildirmişler fakat çözüm alamamışlar. Düğün salonunu mahalle halkının istediği şekilde kapalı hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.