5 Mayıs 2024, Pazar

ARTEMIS'TE BALIKLAR GÜNLÜK VE TAZE

9 Ekim 2020, Cuma 16:45

     


Artemis Çine Balıkçısı nezih bir ortamda ailesi ve sevdikleri ile balık yemek isteyenler için ilçede en ideal mekanlardan biri haline geldi. İşletme sahibi Murat Türkmen, müşterilerine günlük taze balık servis ettiklerini ifade etti.

Yeni av sezonunun başlamasıyla birlikte balık tezgahları doldu. Çine'de haftanın her günü hizmet veren Artemis Çine Balıkçısı ziyaretçilerine 'merhaba' dedi. En taze ve lezzetli deniz mahsülü çeşitleri ile şık mekanında hizmet vermeye başlayan Artemis Çine Balıkçısı'nda çipura, levrek, istavrit, barbun, mezgit, sardalya gibi bir çok deniz ürünü ve salata çeşitlerinin yanı sıra aperatif yemek isteyenler için de balık ekmek yer alıyor. Artemis Çine Balıkçısı'nda işinin ustası aşçılar tarafından hazırlanan balıklar ızgara ve tava olarak en güzel şekilde pişirilerek servis ediliyor. Alkolsüz olan Artemis Çine Balıkçısı, nezih bir ortamda ailesi ve sevdikleri ile balık yemek isteyenler için ilçede en ideal mekanlardan biri oldu.

HER GÜN TAZE BALIK

Uzmanlar, güçlü bağışıklık sisteminin neredeyse hayati önem kazandığı pandemi günlerinde balık yağı ve Omega 3 takviyesi kullanımını tavsiye ediyor. Omega-3 zengini besinlerin başında deniz ürünlerinin geldiğini belirten Artemis Çine Balıkçısı İşletmesi Sahibi Murat Türkmen, "Balık sağlığımız, çocuklarımızın gelişimi için çok önemli. Omega 3 deposu balıklarımız işletmemize her gün taze olarak geliyor. Denizlerdeki bereketi sofralara ulaştırmak için hizmet ediyoruz. Hijyenik bir ortamda mekanımızda müşterilerimizi en güzel şekilde ağırlamak için ekibimiz canla başla çalışıyor. Şimdi denizin derinliklerinden gelen lezzetleri afiyetle yeme zamanı. Av yasağı 1 Eylül’de sona erdi. “Vira Bismillah” deyip denize açılan balıkçılarımızın ağlarına takılan en taze balıklar günlük olarak tezgahlarımızı süslüyor. Çipura, levrek, istavrit, barbun, mezgit, sardalya, hamsi, kefal, kalamar, karides, somon, kaya levreği gibi bir çok deniz ürünlerimiz mevcut. Müşterimizin talebine göre ürünlerimizi çoğaltabiliriz" dedi. Ev ve iş yerlerine servislerinin de bulunduğunu söyleyen Türkmen, iletişim numaralarının 0256 711 01 01 olduğunu duyurdu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler