• 9 Şubat 2024, Cuma 14:41

“Mahallemiz ve sizler için bu kutsal göreve talibiz”

Tuğçe yaşa-Enin Yaşa

Aydın’ın Çine İlçesi’nde esnaflık yapan Engin Yaşa, eşi Tuğçe Yaşa ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi’ne hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, “Mahallemiz ve sizler için bu kutsal göreve talibiz” dedi.

Çine’de 15 yıldır esnaflık yapan Berber Engin Yaşa, Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Muhtarlık görevinin kutsal bir görev olduğunu dikkat çeken Yaşa, ev hanımı olan eşi Tuğçe Yaşa’nın da kadınların elçisi olacağını ve birlikte mahalleleri için çalışacaklarını ifade etti.

“MAHALLEMİN İHTİYAÇLARINI VE EKSİKLERİNİ İYİ BİLMEKTEYİM”

1987 yılında Cumhuriyet Mahallesi’nde doğduğunu ve 2018 yılında da aynı mahalleden Tuğçe Yaşa ile evlendiğini belirten Engin Yaşa, 4 yaşında bir erkek çocukları olduğunu ifade etti. Engin Yaşa, “Cumhuriyet Mahallemizin çocukları olarak biz; aile olarak eşim ile siz değerli Cumhuriyet Mahallesi büyüklerimizin ve çocuklarımızın emrinizdeyiz. Bize ihtiyacınız olduğunda değil, her zaman sizlerin yanında olacağımıza söz veriyoruz. Ben ve eşim her anımızda sizler için çalışıp, mahallemizi güzelleştireceğimize emin olabilirsiniz. Bu yola gönül verdiğimden beri menfaatsiz bir şekilde ve imkanım doğrultusunda mahallem adına elimden geleni yaptım. Mahallemin gerçekten neleri ihtiyacını olduğunu, nelerin eksik olduğunu iyi bilmekteyim. Sizlerin de desteğiyle 1 Nisan'dan itibaren yine aynı azimle ve şevkle mahallemizin kalkınması için fazlasıyla çaba göstereceğime söz veriyorum. Eşim, mahallemizin kadınlarının her zaman yanlarında, dertlerinde, özel ve güzel günlerinde onların bir elçisi olmayı kendine görev kabul edip onların bir çocuğu, bir ablası, bir kardeşi gibi çalışacak. Siz saygı değer Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin desteğiyle mahallemiz ve sizler için bu kutsal göreve talibim, talibiz” ifadelerini kullandı (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.