28 Mart 2024, Perşembe

Öğrenciler bu sefer depremzedeler için çalışıyor

9 Şubat 2023, Perşembe 17:40
Son güncelleme: 15 Şubat 2023, Çarşamba 11:57

     


Ülke genelinde okulların tatil edilmesinin ardından Çineli öğrenci ve sporcular depremzedeler için harekete geçti. Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne depremzedelere ulaştırmak üzere getirilen her türlü malzeme öğrenciler tarafından paketlendi.

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün başlattığı yardım kampanya kapsamında depremzedelere ulaştırılmak üzere getirilen her türlü malzeme Çineli öğrenciler tarafından kategorilere ayrılarak paketlendi. Çine Kapalı Spor Salonunda paketleme işlemi yapan öğrenciler birlik ve beraberlik mesajı verdi.

FELAKETİN BOYUTUNU GÖSTEREN YARDIM

Birçok malzemenin getirildiği alana bırakılan bir ürün herkese duygu dolu anlar yaşattı. Vatandaşın biri tarafından getirilen kefen seti yaşanılan felaketi bir kez daha gözler önüne serdi. Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, gün birlik olma günü diyerek, yardım eden herkese teşekkür etti. Dinçer, sporcuların ve öğrencilerin depremzedeler için çalıştığını belirterek, “Kapalı spor salonumuzda öğrencilerimiz gelen yardımları kategoriler şeklinde ayırarak paketleme işlemi yapıyor. Gençlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Gelen yardımların içinden kefen seti çıktığına dikkat çeken Dinçer, “İnsanı duygulandıran bir yardım oldu. Biz bunu paketleme esnasında fark ettik çok duygulandık, ince düşünülmüş. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyası beklediğimizden fazla ilgi gördü. Saat 14:30’da istenilen doluluğa ulaşıldı. Çineli vatandaşlarımıza duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğrencileriyle birlikte depremzedeler için çalışan Çine Madran Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Kılıç, günün birlik olma günü olduğunu söyleyerek, “Çok büyük bir afetle karşı karşıyayız gün birlik olma günü. Biz de elimizden geldiği kadar yardımları organize ederek en kısa zamanda afet bölgelerine ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Yardım kampanyası çalışmalarına katılan Çine Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde görevli Antrenör Mehmet Gök, yaşanan felaketin sadece 10 ili kapsamadığını belirterek, “Bu felaket Türkiye’nin her yerini vurmuştur. Çine halkı ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz depremzedelerimiz yanındayız. Bizlerde onlarla aynı acıları yaşayıp paylaşıyoruz. Allah depremden etkilenen vatandaşlarımızın yardımcısı olsun” dedi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler