• 8 Kasım 2023, Çarşamba 13:20

Çine’de Dahi Çocuk Oyun ve Atölye törenle hizmete açıldı

Aydın’ın Çine İlçesi’nde Eğitimci Perihan Aydın’a ait Dahi Çocuk Oyun ve Atölye Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çine Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda kurulan Dahi Çocuk Oyun ve Atölye, düzenlenen törenle ilçe halkının hizmetine başladı. Açılış törenine, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf Sanatkarla ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Atölye Kurucusu Perihan Aydın’ın ailesi başta olmak çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılış töreni öncesi konuşan Başkan Uyar ve Özden, ilçede eğitimin kalitesini artırmak ve okul öncesi çocukların gelişimini sağlayacak böyle alanların açılıyor olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından yapılan dua eşliğinde Dahi Çocuk Oyun ve Atölye Merkezi’nin kurdelesini Başkan Metin Uyar ile Celal Özden ile birlikte kesen Eğitimci Perihan Aydın, tüm katılımcılara teşekkür etti. Aydın’ın atölyede verilen hizmetler hakkında davetlilere bilgiler verdi.

“VELİLERİMİZDEN DE OLUMLU DÖNÜŞLER ALMAK BİZLERİ DAHA DA MUTLU EDİYOR”

Dahi Çocuk Oyun ve Atölye Kurucusu Perihan Aydın, 2 ile 5 yaş çocuklar için hizmet verdiklerini belirtirken, amaçlarının çocukları eğlendirirken öğretmen olduğunu ifade etti. Aydın, “Burası kreş değil, sadece oyun atölyesi olarak hizmet veriyoruz. Her gün bir buçuk saatlik farklı eğitimler düzenliyoruz. Pazartesi günleri İngilizce oyun atölyemiz, Salı günleri müzik ve ritim, Çarşamba günleri keşif ve duyu, Perşembe yaratıcı drama, Cuma bale ve jimnastik ve Cumartesi günleri de resim atölyelerimiz var. Çocukları çok sevdiğim için böyle bir atölye açmak istiyordum ama kendi çocuğum küçük olduğu için bunu gerçekleştirememiştim. Kendim öğretmenin ama bu alanda da gerekli eğitimleri de alarak bu atölyeyi açtım. Amacımız çocukların en verimli öğrenme döneminde onları hem eğlendirmek hem de öğretmek. Çünkü bu yaştaki çocuklarımız için oyunlar en yüksek araştırma şeklidir. İlçemizde böyle bir atölyeye çok büyük ihtiyaç olduğunu belirten velilerimizden de olumlu dönüşler almak bizleri daha da mutlu ediyor” ifadelerine yer verdi.

Açılışa katılan davetlilere de çeşitli ikramlarda bulunuldu. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.