28 Mart 2024, Perşembe

Vali Aksoy’dan Şehit Özçelik’in ailesine ziyaret

8 Nisan 2021, Perşembe 13:05

     


Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Karpuzlu Ulukonak Mahallesi’nde Şehit Esat Özçelik’in anne ve babasını ziyaret etti. 36 yıl önce oğullarının şehit olduğunu dile getiren acılı aile, Vali Aksoy’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Siir’it Eruh İlçesi’nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Er Esat Özçelik’in Ulukonak Mahallesi’nde oturan annesi Muzaffer ve babası Necip Özçelik’i, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ziyaret etti. Ziyarette Vali Aksoy’a, Karpuzlu Kaymakamı Semanur Kalkan, Aydın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mesut İnan, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ile Karpuzlu Müftüsü Himmet Metin de eşlik etti.

Karpuzlu Müftüsü Himmet Metin tarafından, Şehit Esat Özçelik ile tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi. Bir süre aile ile sohbet eden Vali Aksoy ve beraberindekiler, acılı anne ve babanın sorunlarını dinledi. Şehit ailesinin acısını paylaşan Vali Aksoy, kapılarının ve telefonlarının kendilerine her daim açık olduğunu belirtip, kendinden bir taleplerinin olup olmadığını sordu. 3 çocuk babası olduğunu belirten şehit babası Necip Özçelik, 36 yıldır ilk defa bir devlet büyüğünün kendilerini ziyaret ettiğini söyleyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler