28 Nisan 2024, Pazar

"Çerçioğlu'nun tek derdi reklam"

8 Şubat 2020, Cumartesi 17:55

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu için şartlar önemli değil, onun tek derdi reklam" dedi.

 

Cenaze töreninin düzenleneceği alanda bulunan, üzerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun fotoğrafı olan reklam afişi bir gün önce ilçe kaymakamlığı talimatıyla kaldırıldı, yerine Türk bayrağı asıldı. Cenaze törenine az bir zaman kala Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri afişi tekrar astı. Cenaze törenini çeken fotoğraf makineleri ve kameraların görüş alanına ısrarla asılan reklam afişine bazı vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepki gösterdi.

 

"ELEŞTİRİ İLE KURTARILACAK BİR OLAY DEĞİL"

Konu ile ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, "Çok üzüntü verici bir durum. Çerçioğlu'nun bundan haberi var mıydı? Yoksa belediye ekiplerinin mi işgüzarlığı? Aydın ve Çine'nin en acılı olduğu bir günde Çerçioğlu'nun reklam peşinde olması üzücü. Bu indirilerek yeniden asılan pankartın günün önemine uygun olmadığını düşünüyorum. Çerçioğlu'nun şartlar ne olursa olsun önemli değil, onun tek derdi reklam bunu biliyoruz ancak bu olay eleştiri ile de kurtarılacak bir olay değil" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler