• 7 Aralık 2023, Perşembe 10:31

Çine’de o banka faaliyetini durduruyor

Aydın’ın Çine İlçesi’nde hizmet veren Yapı Kredi Bankası, ilçedeki faaliyetlerini durduracağı öğrenildi.

Çine’de hizmet veren 5 özel banka şubesinden biri olan Yapı Kredi Bank, ilçedeki hizmetini 11 Aralık itibariyle durduracağını duyurdu. Çine’de hizmet veren Anadolu Bank Şubesi de, 2 yıl önce kapatılmıştı.

Çine’de şubesini kapatma kararı alan Yapı Kredi Bankası tarafından müşterilerine atılan mesajda, “Değerli Müşterimiz, Çine Şubemiz 11.12.2023 tarihi itibariyle Aydin Şubemiz ile birleşecek olup, artık sizlere Aydin Şubemizden hizmet vermeye devam edeceğiz. Tüm bankacılık işlemlerinizi Yapı Kredi Mobil, Internet şubesi, ATM'lerimiz ve size en yakın şubelerimizden gerçekleştirebilirsiniz” ifadeleri yer aldı.

EMEKLİLERDEN TEPKİ GELDİ

Yapı Kredi Bankası tarafından verilen yüksek emekli maaşı promosyonu nedeniyle maaşlarını taşıyan emekliler, duruma tepki gösterdi. Maaşlarını taşıyan emekli ve emekli yakınları, işlemleri için sürekli Aydın’ın merkez ilçesine gidemeyeceklerini belirtirken, Yapı Kredi Bankası tarafından mağdur edilmeden buna çözüm üretilmesi ve karşılıklı olarak promosyon sözleşmelerinin iptal edilmesini talep etti.

Öte yandan, Çine'de 3 devlet bankasının yanı sıra, 4 de özel banka şubesi hizmet vermeye devam ediyor. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.