4 Mayıs 2024, Cumartesi

30 yıl sonra bir araya geldiler

7 Aralık 2018, Cuma 15:06

     


1987-1988 eğitim öğretim yılı Çine Lisesi mezunları tam 30 yıl aradan sonra bir araya gelip eski günleri yad ederek hasret giderdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Lisesi'nde lise eğitimi alan ve 1987-1988 eğitim öğretim sezonunda liseden mezun olan bir grup lise arkadaşları tam 30 yılın ardından buluştu. Çine Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Seval Yıldız, sosyal paylaşım sitesinde eski arkadaşlarına ulaşma çabası başarı ile sonuçlandı. İnternet'te başlayan eski günleri yad etme özlemi mezunların Efeler'deki Joy Kafe'de buluşmasıyla son buldu. Eski lise arkadaşları güzel bir gün geçirerek hem eski günleri yad etti hemde bitmeyen arkadaşlıklarını kutladı.

 

SIK SIK BİR ARAYA GELMEK İSTİYORLAR

Lise arkadaşları ile 30 yılın ardından bir araya gelmenin çok duygusal bir deneyim olduğunu belirten Erkan Öztürk, "Lise yıllarımız gözlerimizin önünde yeniden canlandı. Gençliğimize geri döndük, yılların ne de çabuk geçtiğini bir kez daha anladık. Sevginin saygının dostlukların ne yüce birer değer olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatan buluşmamızı sık sık tekrarlamak istiyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler