Kandemir: Vatandaşın yol talebi göz ardı edilemez

Çine’de İbrahimkavağı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Şarlan Tabiat Parkı’nın yolları AK Parti Çine İlçe Başkanlığı’nın girişimiyle yenileniyor. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, özellikle ilçe tanıtımında önemli bir yere sahip Şarlan’ın yollarının uzun süredir bozuk olduğunu söyleyerek, “Çine’miz için önemli bir değer olan Şarlan Tabiat Parkı’nın yollarını yenileyerek ulaşımı daha kolay hale getiriyoruz” dedi.

Çine’nin eksiklerinin giderilmesi adına önemli adımlar atan AK Parti Çine İlçe Başkanlığı bu sefer ilçenin tanıtımında önemli bir yere sahip Şarlan Tabiat Parkı’nın yollarını yeniliyor. İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Çine merkezden ve ilçe dışından birçok kişinin ziyaret ettiği Şarlan Tabiat Parkı’nın yollarının uzun süredir bozuk olduğunu söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine’nin eksiklerinin giderilmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çine Orman İşletme Şefliğine yolların durumu hakkında bilgi verip yapılması konusunda girişimlerimiz oldu. Orman İşletme Şefliği tarafından yapılan yollar sayesinde artık tabiat parkına ulaşım daha rahat olacak” diye konuştu.

Çine’de birçok mahallenin yol konusunda eksikleri olduğunu söyleyen Kandemir, vatandaştan yol yapımı konusunda talep aldıklarını belirtti. Yolların yapımının büyükşehir ve ilçe belediyesinin sorumluluk sahasında olduğunu belirten Kandemir, “Biz elimizden geldiğince talepleri alıp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şimdi Madran ve Gökbel’deki orman yolları açılarak mahalle yollarımızı yenilemeyi planlıyoruz. Vatandaşın yol talebini göz ardı edemeyiz” ifadelerini kullandı. (ÖZGE KAHRAMAN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.