25 Nisan 2024, Perşembe

Saraç’ın koltuğu başkanvekili Şakar’a devredildi

7 Haziran 2023, Çarşamba 00:09

     


Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği (AYMESKOB) Başkanı Necip Saraç’ın görevi, birliğin başkanvekili Halit Şakar’a devredildi.

Yaklaşık yarım asır Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve 19 yıl da Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı olarak görev yapan Necip Saraç, 10 Mayıs 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirmişti. Aydın’ın Efeler ilçesinde bir otelde düzenlenen Birlik Yönetimi Toplantısı'nda, Necip Saraç’ın yerine yeni başkan belirlendi.

Toplantı, Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Başkanvekili Bahri Şarlı'nın ve Aydın ve Muğla illerinde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanları'nın katılımıyla gerçekleşti. 11 kişiden oluşan Yönetim Kurulu'na Necip Saraç yerine Karacası Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Karataş getirildi. AYMESKOB Başkanlığı'na Kuşadası Kooperatif Başkanı Halit Şakar seçilirken Köşk Kooperatif Başkanı Memduh Gölcük ise yeni başkanvekili olarak belirlendi.(ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler