5 Mayıs 2024, Pazar

URFA YÖREM BAKLAVALARI ÇİNE ŞUBESİ AÇILDI

7 Ocak 2021, Perşembe 22:37

     


Çine Sanayi Sitesi esnaflarından Erol Köse'nin evlatları Semra Güçlü ve Yavuz Köse'ya ait Urfa Yörem Baklavaları Çine Şubesi gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Hamitabat Mahallesi Mehmet Yavaş Caddesi hastane yolu üzerinde Çine Sanayi Sitesi esnaflarından Erol Köse'nin evlatları Semra Güçlü ve Yavuz Köse'ya ait hizmete giren Urfa Yörem Baklavaları Çine Şubesi için açılış töreni düzenlendi. Törene, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Şevketiye Mahalle Muhtarı Sebahattin Çekin, Çine Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak da katıldı.

 

"HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN"
Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, "İlçemizin tanınmış esnaflarından Erol kardeşimizin açmış olduğu iş yeri Çine'mize hayırlı olsun. Allah yüzlerini güldürsün, hayırlı ve bereketli işler nasip eylesin" dedi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, "Urfa usulü çeşidi bol, lezzetli bu tatlıları ilçe halkımız ile buluşturan bu evlatlarımızı kutluyorum" dedi. Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ise, "İlçemize kazandırılan bu iş yeri vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İlçemiz iki kardeş esnaf daha kazandı. Her daim yanlarındayız. Allah bol kazanç nasip eylesin" şeklinde konuştu.

 

"GLİKOZSUZ ORJİNAL TADIYLA..."

Urfa Yörem Baklavaları Çine Şubesi işletme sahibi Semra Güçlü, "Vatandaşlarımıza en kaliteli bir şekilde hizmet etmek için çok çaba harcadık. Kalitesine güvenimiz tam olan Urfa Yörem Baklavalarını tercih ettik, şubemizi açarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Glikozsuz orjinal tadıyla Urfa baklavalarını müşterilerimize ikram etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler