• 6 Ekim 2023, Cuma 17:47

Çine’nin Kahraman Yavrukurtları kampta buluştu

Çine’nin Kahraman İlkokulu İzci Takımı, düzenlenen kampı, hem eğlenerek hem de öğrenerek tamamladı.

Efeler Şahnalı Mahallesi’nde düzenlenen kamptaki İzci Evi'ne, Kahraman İlkokulu’nda eğitim gören 7 ile 11 yaş aralığında toplam 24 öğrenci katıldı.

Çine’nin yavru kurtları ata sporlarından geleneksel okçuluk eğitimi alıp deneyimleme fırsatı buldu. Ayrıca, izci liderleri yardımıyla telsiz kullanmayı da öğrenen İzciler, oyun parkurundaki yarışmalarda kendilerini gösterip kampın tadını çıkardı. Çevre ve doğa yürüyüşüne katılıp iz süren aday izciler için de “İzci Yemin Töreni” düzenlendi ve aileleri huzurunda and içtiler. Kamp ateşi programında da doyasıya eğlendiler.

Düzenlenen İzci Kampı hakkında açıklamada bulunan Kahraman İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik, "Güzel Çine’mizi temsil eden küçük izcilerimizin varlığı ve çalışmaları bizleri de çok mutlu ediyor, gelecek adına umutlandırıyor" şeklinde konuştu.

Kendisi de aynı zamanda gönüllü de bir izci olduğunu belirten Kahraman İlkokulu Müdür Yardımcısı Cengiz Alkan ise, “Okulumuzda sosyal faaliyet olarak bizleri gururlandıran izci ünitemizin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.