5 Mayıs 2024, Pazar

HASTANE İÇİN BEDELSİZ OLARAK DEVREDİLDİ

6 Ekim 2020, Salı 16:47

     


Çine Belediye Meclisi, 2020 yılı Ekim ayı toplantısında 6 maddeyi görüşerek karara bağladı. Yeni yapılacak olan modern Çine Devlet Hastanesi için belediyeye ait bin 500 dönümlük arazi bedelsiz olarak hazineye devredildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Belediye Meclis toplantısı, Havuzlu Sosyal Tesislerdeki toplantı salonunda gerçekleştirildi. 2021 mali yılı ve izleyen iki yılın gider gelir bütçesi oy çokluğu ile kabul edilir iken 2021 yılı belediye tarifelerine enflasyon oranı ile orantılı bir şekilde yaklaşık yüzde 15 civarında zam yapıldı. Belediyeye ait ekli listedeki gayrimenkullerin satış kararı oy çokluğu ile kabul edildi. AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Burhan Kandemir ve Şakir Deniz ret oyu kullandı.

 

İMAR PLAN TALEPLERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Hamitabat Mahallesi 141 Ada 174 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, Yağcılar Mahallesi 116 Ada 7-8-9-10-11 ve 12 parsel sayılı taşınmazların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı talebi ve Evciler Mahallesi 298 Ada 9 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİNDEN YARDIM İSTEDİ

Çine Belediye Meclisi ayrıca Karakollar Mahallesi'nde belediyeye ait bin 500 dönümlük arazinin modern olarak inşa edilecek olan Çine Devlet Hastanesi için hazineye ücretsiz olarak devrini gerçekleştirdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Cumhur İttifakı belediye meclis üyelerinden ricada bulunarak ayrıca Kahraman Mahallesi'nde bulunan Çamlık olarak geçen ve düğün salonu yapılmak istenilen hazineye ait alanın belediyeye ücretsiz olarak devrinde yardımcı olmaları talebinde bulundu. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Çine için yapılacak her güzel projenin içerisinde bulunabilmek ne güzel. Meclis olarak bugün burada yeni yapılacak olan hastane için bir fayda sağladık. Kahraman Mahalle halkına düğün salonu hizmeti verebilmek için belediyemize kolaylık sağlamak adına maliye hazinesinde bulunan arazinin bedelsiz olarak belediyemize devredilmesinde siz Cumhur İttifakı meclis üyelerimizden yardım istiyoruz" dedi.

AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Mutlu Menderes Eşiyok, Cumhur İttifakı meclis üyeleri olarak Başkan Dinçer'in bu talebini değerlendirmek için gerekli girişimlerde bulunacaklarını belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler