29 Mart 2024, Cuma

AK Partili meclis üyeleri o kararı reddetti

6 Haziran 2023, Salı 16:25

     


Çine Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Çine Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda ilçe girişinde Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir mekanda içkili alan tespit oylaması AK Parti tarafından reddedilirken, madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Çine Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in başkanlık yaptığı toplantı da, 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Dinçer toplantıyı açmadan önce hayatını kaybeden Efeler Belediye Meclis Üyesi Savaş Akçöltekin’e Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Meclisin ilk gündem maddesi olan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Akçaova eski Belediye Başkanı Mustafa Karabacak’ın ismi Akçaova’da bulunan bir parka adı verilerek ismi ölümsüzleştirildi.

Belediyeye ait olan ve yapımı bitmek üzere olan Peynir Hali içerisinde iki dükkanın Şevketiye ve Yeni Mahalle Muhtarlıklarına büro olarak tahsis edilmesi maddesi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Eski Akçaova Belediyesi ve köy muhtarlıklarında bulunan ve belediyeye devrolan silahların İl Jandarma Komutanlığı’na devir edilmesi maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. 4’ncü, 5’nci ve 6’ncı maddeler komisyona sevk edildi.

Gündemin son maddesi olan Cumhuriyet Mahallesi’nde 485 Sokak’ta açılacak olan mekan için içkili bölge yer tespiti yapılması AK Parti grubu tarafından reddedilirken, madde oy çokluğu ile kabul edildi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler