10 Mayıs 2024, Cuma

Karabulut: Halkın içindeyiz

6 Mayıs 2019, Pazartesi 12:56

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, başkan yardımcılarını belirledi. Timuçin Karabulut ikinci kez seçilmiş Çine Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 5 yıl belediye başkan yardımcılığı görevini yürütecek olan iki başkan yardımcısını belirledi. Atanmışlardan Çine Belediye personeli muhasebe işlerinden sorumlu Necmiye Akçakoca olurken, CHP’li Çine Belediye Meclis Üyesi Timuçin Karabulut ikinci kez seçilmiş Çine Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

 

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, “2014 yılında kontenjan meclis üyesi olarak seçilerek göreve geldik. Belediye başkanımız Enver Salih Dinçer’in inisiyatifi ile belediye başkan yardımcılığı görevini üstlendik. Bu dönemde de halkımızın teveccühü ile belediye meclis üyesi olarak seçildik. Yine belediye başkanımız Enver Salih Dinçer’in inisiyatifi ile belediye başkan yardımcısı olduk. Her zaman halkın içinde olmaya çalışıyorum. Muhtarlarla beraber sahalardayım, halkın içindeyiz. Seçim bitti rozetimizi çıkardık. Bu saatten sonra vatandaşımıza hizmet için görevimizin başındayız. Bana bu görevi layık gören başta Çine halkı olmak üzere başkanımız ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler