• 6 Şubat 2024, Salı 17:59

“Çine’yi örnek bir ilçe yapmak zorundayız”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, ilçedeki Sivil Toplum Örgütlerine (STK) ziyaret etti. Oda Başkanları tarafından kendisine bir çok talep iletilen Dinçer, “Çine’yi örnek bir ilçe yapmak zorundayız. Bunu da hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte, STK temsilcilerine ziyaret etti. Ziyaretlere, AK Parti’nin eski İlçe Başkanlarının da eşlik etmesi dikkat çekerken, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

“ÇOK TALEP VAR AMA İŞYERİ YOK”

İlk ziyaretini Çine Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifine gerçekleştiren Ali Dinçer ve beraberindekiler, Kooperatif Başkanı Celal Özden tarafından karşılandı. 2019 yılında Belediye Başkan Adayı olan ve seçimi az bir farkla kaybeden Celal Özden ile bir süre gerçekleşen sohbet sonrası heyet, Esnaf Odası Başkanlığı’na geçti. Oda Başkanı Metin Uyar, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Çine’nin gelişimi ve kalkınması için bu yola çıktığını belirtti. Başkan Metin Uyar da ilçenin buna büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Bizler esnaf temsilcileriyiz ve onların isteği üzerine hizmetler veriyoruz. Odamıza yakışır bir hizmet binası yapmak için mücadele veriyoruz. Ancak, Sanayi Sitemizde 320 işyerimiz var ama burası bize yetersiz geliyor. Yeni bir siteye ihtiyaç var. Bunu da sanayimizin hemen üst kısmında bulunan alana yapabiliriz. Bu yapacak olduğumuz siteye de sadece yeni işyeri açmak isteyenlere tahsis etmeliyiz. Çok talep var ama işyeri yok” diye konuştu. Dinçer ve beraberindekiler, kendisinden talep edilenleri not ederek ziyaretlerini tamamladı.

“ÜYELERİMİZ HER 2 AYDA BİR KERE ARAÇLARININ ÖN TAKIMINI DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALIYOR”

Buradan da Çine Şoförler ve Otomobilciler Odasına giden AK Parti heyeti ile Başkan Adayı Dinçer, Başkan Ahmet Sert ve yönetimi tarafından karşılandı. Öncelikle şoför esnafının sorunlarını dile getiren Oda Başkanı Ahmet Sert, “İlçemizin yollarından dolayı üyelerimizden sürekli şikayetler alıyoruz. Özellikle servis hizmeti veren üyelerimiz her 2 ayda bir kere araçlarının ön takımını değiştirdiklerini ve ilçe merkezindeki bu sorunun giderilmesini talep ediyor. Birde Çine ve Karpuzlu’da kayıtlı 35 bin civarı araç bulunuyor. İlçemize ayda 4 kez seyyar araç muayene istasyonu geliyor. Bu yetersiz kaldığı için bu sayının ayda 6’ya çıkartmamız lazım” dedi.

“BU SORUNLARDAN DOLAYI UTANÇ DUYUYORUZ”

İlçenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunlardan dolayı utanç duyduğunu belirten Ali Dinçer, “Çine Sevdalısı biri olarak ben bu nedenlerden dolayı bu yola çıktım. Devletimizin imkanları da yatırımları da çok fazla ama yerel yönetimde buna ayak uydurmak zorunda. Çine’yi örnek bir ilçe yapmak zorundayız. Bunu da hep birlikte gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ile beraberindekiler son olarak Ziraat Odası Başkanlığına ziyaret etti. Oda Başkanı Osman Eşiyok ile bir süre sohbet eden ve üretimin önemi konuları konuşulurken, STK ziyaretleri burada sonlandırıldı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.