• 6 Ocak 2024, Cumartesi 15:09

Mahallesi için ‘Savaş’maya hazır

Aydın’ın Çine İlçesi’nde mahalle muhtarlığına aday olduğunu belirten Ercan Savaş, “Yapılmayanları yapmaya, mahalle sakinlerimize köprü olmaya geliyoruz” dedi.

Çine Hamitabad Mahallesi’nde ikamet eden ve uzun yıllar esnaflık yapan Ercan Savaş, 31 Mart Yerel Seçimlerinde mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Evli ve 1 çocuk babası olduğunu söyleyen Ercan Savaş, “Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum ve bu bilinçle yola çıktım. Siz mahalle sakinlerinin güveni ve oylarına talibim” açıklamasını yaptı. Savaş, seçildiği takdirde yapacağı hizmetleri ise, şu ifadelerle açıkladı;

“Hamidabad mahallesi muhtarı seçilmem durumumda, Muhtarlığa bırakılan Resmi Kurumlardan gelen evraklar aynı gün içerisinde bizzat sizlere ulaştırılacak. Evde bulunmamanız durumunda kargolardan gelen paketleriniz ve evraklarınız muhtarlığa bırakmaları durumumda teslim alınarak sizlere teslimatı yapılacak. Mahallemizde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımızın elektrik, su faturaları talepleri doğrultusunda yatırmalarında yardımcı olunacak. Mahallemizin en büyük eksikliği olan Sağlık Ocağı eksikliğinin giderilmesi için gerekli kurum ve kuruluşlarla iletişim içerisinde bulunularak en büyük eksikliğin giderilmesi sağlanacak. Mahallemizde bulunan Mutaflar’dan gelen dere yatağının 2 yerine Madran İçme Suyu Çeşmesi yapımı sağlanacak. Mahallemizin sokaklarında bulunan Turunç ağaçlarının belediyemizden izin alınarak aşılanıp limon, mandalina ve portakal ağaçlarına çevrilmesi sağlanacak. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile işbirliği içinde çalışılarak mahallemizde yardıma ihtiyacı olan ailelerimizin SYDV ile irtibatlarında yardımcı olunacaktır. Bana 24 saat 0532 687 2033 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz.” (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.