2 Mayıs 2024, Perşembe

Çine'de kültür ve sanat sevdalıları buluştu

5 Aralık 2018, Çarşamba 14:11

     


Çine Kültür Derneği'nin düzenlemiş olduğu 'Umudumuz Sanat' adlı gecede bir araya gelen kültür ve sanat sevdalıları doyasıya eğlendi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Kültür Derneği, Aydın Büyükşehir Çine Düğün Salonunda 'Umudumuz Sanat' adlı gece düzenledi. Gecede Soner Bektaş ile birlikte 5 kişilik enstrüman ekibi sahne aldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in yanı sıra gecede sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda kültür ve sanat sevdalısı Çineliler katılım sağladı. Soner Bektaş'ın türküleri ile duygu dolu anlar yaşayan davetliler hareketli şarkılar ile de doyasıya eğlendi.

 

"ÜLKENİN BİRLİĞE İHTİYACI VAR"

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, geceye katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Hepimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu geceyi birlik ve beraberlik için düzenledik. Aramızda belediye başkanımız, sivil toplum örgüt başkanları bulunmakta. Bu birlikteliğimiz devam etsin insanlar birbirlerini sevsin diye bu organizasyonları arada bir yaparlarsa çok iyi olur. Bu ülkenin sadece birliğe ihtiyacı var. Biz dünyayı sevginin kurtaracağına inanıyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler