5 Mayıs 2024, Pazar

ÇİNE'DE YILIN AHİ ŞOFÖRÜ VELİ ADIGÜZEL OLDU

5 Kasım 2020, Perşembe 12:00

     


33. Ahilik Haftası kapsamında Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Üyesi Veli Adıgüzel yılın ahi şoförü seçildi. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine’de 32 yıldır öğrenci servis işletmeciliği yapan Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Üyesi 61 yaşındaki Veli Adıgüzel, oda tarafından yılın ahisi seçildi. Çine Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanlığı tarafından düzenlenen törende yılın ahisi Veli Adıgüzel’e plaketini AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan takdim etti. Ayrıca Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Adıgüzel’e kahve fincanı hediye etti.

Çine Şoförler Odası Başkanlığındaki plaket takdim törenine Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve yönetimi katıldı.

Başkan Çetindoğan, ”Aydın’da 82 odadan bir ahi seçiliyoruz. Bu ahimiz ilimizi temsil ediyor. Birlik olarak geleneksel bir şey başlattık. Her sene odalardan seçilen ahilerimize farklı hediyeler vererek onları onurlandırıyoruz. Verdiğimiz hediyelerin maddi değerleri yok ama onların torunlarına anlatacakları, gösterebilecekleri güzel anılar olmasını istedik. Tüm esnafımıza sağlıklı günler dileriz”  dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler