25 Nisan 2024, Perşembe

Başkan Dinçer doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi

5 Ağustos 2020, Çarşamba 16:01

     


Çine'de bir süre önce başlayan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi edinen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştireceklerini ifade etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'de Yeni Mahalle ve Sarıoğlu mahallelerinin tamamı ve Hamitabat Mahallesi'nin bir kısmında alt yapı çalışmalarını tamamlayan Enerya firması, Şevketiye Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dinçer, "İlçemizde doğalgaz çalışmalarını yürütmekte olan Enerya şirketinin Yeni Mahalle, Sarıoğlu Mahallesi'nin tamamı Hamitabat Mahallesi'nin bir kısmı doğal gaz boru hattı döşeme işlemleri tamamlanmış olup bizde Çine Belediyesi olarak bu bölgelerdeki parke taş ve yapım çalışmalarını başlamış bulunmaktayız. Şevketiye Mahallesi'nin Atatürk Caddesi'ne kadar olan bölümünde doğalgaz boru döşeme işlemlerinin 2.etabı başlamış olup bu yıl sonuna kadar bitirilecektir. Bu bölgelerimizdeki çalışmalar Kırkahvesi ve Atatürk caddesine yolun altından geçiş yapılacaktır" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler