2 Mayıs 2024, Perşembe

Çine’de güzelliğin yeni adresi Beauty By Beste Kandemir açıldı

5 Haziran 2023, Pazartesi 19:11

     


Çine’de güzelliğin yeni adresi Beauty By Beste Kandemir, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Son teknoloji ürünlerle kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen merkezde sağlıklı zayıflama ve cilt bakımı gibi birçok uygulama yapılacağı bildirildi.

Beauty By Beste Kandemir işletme sahibi Uzman Estetisyen Beste Kandemir, Çinelileri kaliteli hizmet farkıyla güzelliğin yeni adresine davet etti. Güzellik ve zayıflamaya dair her türlü uygulamanın olduğu merkez, Hamidabat Mahallesi 234 Sokak'ta hizmete açıldı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir’in eşi olan Beste Kandemir, aldığı eğitimler sonrası böyle bir yer açmaya karar verdiğini söyleyerek, “Güzellik uygulamasıyla ilgili birçok eğitim aldım. Eğitimler 4 yıla yakın sürdü. Kendimizi sürekli yenileyerek geliştiriyoruz. Burada aklınıza gelebilecek her türlü uygulamayı yapacağız. Zayıflamak ve gençleşmek isteyen herkesi bekleriz” dedi. Her cilt tipine uygun Hydrafacial uygulaması ile cilt kırışıklarını yok ederek daha sıkı ve genç görünüm sağlayacak olan merkezde, son teknoloji uygulamalarla kadın ve erkek danışanlara hizmet vereceği bildirildi.

DUALARLA AÇILDI

Dualarla açılan Beauty By Beste Kandemir merkezinin açılış kurdelesini Beste Kandemir ve Burhan Kandemir’in annesi Yıldız Kandemir kesti. Gözyaşlarını tutamayan anne Yıldız Kandemir, tebrik ederek başarılar diledi. Açılışa birçok davetli katıldı. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler