19 Nisan 2024, Cuma

Çine'de engelliler unutulmadı

4 Aralık 2019, Çarşamba 16:03

     


3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çine'de engelliler ziyaret edilerek yalnız olmadıkları hatırlatıldı, 25 yıldır yatalak olarak hayatını devam ettiren 70 yaşındaki Nadire Gültin'e ise tekerlekli sandalye hediye edildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Çine Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli engelli vatandaşlar ve onların vefakar ailelerini ziyaret etti. Çine Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli ayrıca Çine Engelliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı. Çine Engelsiz Yaşam Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe Çine Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu öğrencileri de katılarak engellileri sevindirdi. Öğrenciler engelli vatandaşlara daha çok hizmet edilebilmesi ve yaşam standartlarının daha refah hale getirilebilmesine dikkat çekmek amacıyla, Yeter ki destek ver aşılır her en gel, her insan birer engelli adayıdır, engelsiz yaşam için bir adım at, en büyük engel sevgisizliktir, engellilere engelsiz yaşam' yazılı dövizler taşıdı.

 

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

Çine Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Doblo Türkiye ailesinin bağışlamış olduğu tekerlekli sandalyeyi 25 yıldır hayatını yatalak olarak devam ettiren 70 yaşındaki Nadire Gültin'e hediye etti. Oğlu Sabri Gültin annesini hediye edilen tekerlekli sandalye sayesinde sokağa çıkardı. Yaşamını bir yatakta sürdüren yaşlı kadının evinin kapısının önüne çıktığı andaki gözlerindeki sevinç görülmeye değerdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler